Vin fra Grækenland
Pieria Eratini Winery logo

Pieria Eratini Winery

Er grundlagt i 2006 af Pavlos Argyropoulos og Andreas Pantos. Den 150 hektar store vinmark er placeret ved byen Kolindros, der ligger ved foden af ​​Olympus, Grækenlands højeste bjerg. På de organisk dyrkede vinmarker findes de græske druer Xinomavro, Kolindrino, Assyrtiko og Malagousia, ligesom de mere internationalt kendte druer Chardonnay, Syrah og Cabernet Sauvignon. Vindyrkning i dette område kan spores tilbage til det Byzantinske rige.

Pieria Eratini Winery Grækenland

Vores græske producenter

Skouras logo


Domaine Skouras

Blev grundlagt i 1986 af George Skouras i Nemea-regionen på Peloponnes. George Skouras er uddannet oenolog fra Bourgogne i Frankrig. Skouras begyndte at arbejde med både græske og internationale vinsorter, og begyndte at producere vine af høj kvalitet i slutningen af 1980'erne. Den første aftapning af hans flagskibsvin, Megas Oenos, blev lanceret i 1988 og var den første vin i Grækenland, der var en blanding af Agiogitiko og Cabernet Sauvignon. Med en højde på over 1.050 meter kan Skouras også prale af en af de højeste rødvinsmarker i hele Europa.

 

Domaine Skouras vingård i Grækenland

Vores mission

At finde og levere topkvalitetsvine fra Grækenland til fornuftige priser.

 

De vine vi præsenterer på det danske marked er fundet gennem mange års rejse rundt i Grækenland, hvor vi har besøgt et utal af vingårde.

 

Grækenland har en lang og stolt tradition for at lave vin. Den gængse opfattelse af græske vine er ofte, at standarden ikke er høj. Den opfattelse er vi sikker på, at vi kan ændre, når man har prøvet vores udvalg.


Vi fortsætter med, at finde og præsentere det danske marked for græske topkvalitetsvine til absolut konkurrencedygtige priser.

 

Se vores udvalg herVinsmagninger


Vi arrangerer vinsmagninger for private, firmaer og vinklubber etc. Kontakt os, så skræddersyr vi den vinsmagning du/I kunne ønske Jer.