Handels og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

WineRoads I/S
Mølledammen 10
4000 Roskide, Danmark
CVR: 41565586
Mail: info@wineroads.dk
Tlf. 20201290

Priser

Alle priser er angivet inklusiv moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med wineroads.dk indgås aftaler på dansk.
Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed

Når du betaler med kreditkort hos wineroads.dk krypteres dine kortoplysninger. 
På wineroads.dk har du følgende betalingsmuligheder:
Dankort
Visakort
Master Card
Du bliver ikke opkrævet kortgebyr for betaling med kreditkort.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra WineRoads lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle på wineroads.dk – er du under aldersgrænsen, skal du fremvise skriftligt samtykke fra en forælder eller værge.

Ordrebekræftelse og faktura

Når ordren er gennemført på hjemmesiden afsendes en ordrebekræftelse til din email. Når ordren er blevet ekspederet, og varerne er sendt, sendes en faktura til din email og beløbet trækkes på din konto.

Fragt

Der betales fragt for alle forsendelser og der leveres kun i Danmark og til brofaste øer. Fragtpris fremgår af ordrebekræftelsen. 
Du har desuden mulighed for at afhente din bestilling i Søborg eller Roskilde. I dette tilfælde opkræves der ikke fragtomkostninger. 

Levering

Er andet ikke oplyst afsendes varen fra vores lager senest 2-3 arbejdsdage efter modtagelse af ordren. Typisk afsendes stort set alle ordrer dog samme dag eller dagen efter din bestilling.
Levering anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket, efter at transportøren har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering.

Returneringspolitik

Du har 14 dages fortrydelsesret. Hvis du fortryder dit køb, skal varerne returneres til os. Du betaler selv fragtomkostninger. Varer som returneres skal være i samme stand som ved modtagelsen og desuden være i original emballage. 

Refundering

Hvis du fortryder dit køb, får du pengene tilbage for de varer du returnerer. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne tilbagebetalingsbeløbet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

WineRoads
Mølledammen 10
4000 Roskilde, Danmark
 
Reklamation
Eventuelle reklamationer behandles hurtigst muligt. Vi vurderer om reklamationen medfører ombytning eller om kunden vil blive tilbudt reduktion i prisen. Der gælder 24 måneders reklamationsret fra købstidspunktet. 
Det er kundens ansvar at alle varer bliver pakket forsvarligt før returnering.
 
Venlig hilsen
WineRoads I/S